Vlaggen, Dansen, muziek

2Xtreme is onderdeel van Dindua

Sponsors

Winterguard (2Xtreme)

Onder de naam 2Xtreme doet de colorguard van het showkorps in het winterseizoen mee aan de contests van Colorguard Nederland (CGN). Deze contests zijn puur op colorguard- en/of majorettegroepen gericht. Hiervoor wordt een speciale show op mechanische muziek ingestudeerd. Er wordt ook gebruik gemaakt van decorstukken en de show wordt uitgebeeld op een speciale vloer. Deze wordt ter plekke uitgelegd door een speciale vloerploeg. De kleding wordt ook aangepast naar het thema van de show.

Repetitietijden: Elke dinsdag van 17.30 tot 19.30 uur

CGN-contests

In 2006 heeft ²Xtreme voor het eerst aan de CGN-contests deelgenomen met de show “Pleasure on a Dancefloor” en promoveerde direct naar de A-Class. Sinds 2008 doen ook de jeugdafdelingen van het showkorps mee aan deze contests.

In 2014 is er een bijzondere samenwerking aangegaan met Showband Marum (Intension) en tijdens de winterperiode hebben de A-Units, Juniors en Cadets van beide verenigingen onder de naam ²Xtreme/Intension deelgenomen. In 2015 is de samenwerking tussen de A-Units voortgezet onder de naam 2Intens. Deze naam werd maar kort gebruikt, want vanaf 2016 werd er gezamenlijk deelgenomen aan de contests onder de naam: United – Northern Winterguard.
Vanaf 2021 komt ²Xtreme weer zelfstandig uit in de competitie.

Winterguard (2Xtreme) Agenda

No Post Found

Het laatste nieuws

05/10/2022
Doe mee aan Oldstars!

Dit najaar staat er een bijzonder leuk project op stapel: Oldstars.Wil je meer weten? Ga dan snel naar www.showkorpsdindua.nl/oldstars !

Read More
17/07/2022
Bedankt!

Via deze weg willen wij nogmaals iedereen bedanken voor zijn of haar financiële bijdrage aan ons nieuwe uniform. Allereerst de subsidieverstrekkers: Rabofonds Noordenveld West Groningen Prins Bernhard Cultuurfonds Stichting het Roode- of Burgerweeshuis Daarnaast diverse sponsoren van onze vereniging welke een (extra) bijdrage hebben gegeven ten behoeve van het uniform. En tot slot iedereen die […]

Read More
22/06/2022
Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” showt nieuw uniform!

Woensdag 29 juni is het showtime in Oldekerk. Om 20:00 uur zullen de leden van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” in een nieuw uniform aantreden op het voetbalveld van VV Niekerk. Een moment waar de vereniging lang naar uitgekeken heeft. Na de presentatie van het nieuwe uniform zal gelijk de nieuwe show ‘Music Trough Time’ worden uitgevoerd. Daarna […]

Read More
chevron-down