Waar plezier voorop staat!

Boom Boom Boys onderdeel van d.i.n.d.u.a.

Sponsors

Boom Boom Boys

Swingende en muzikale acts op eigenlijk alles waar swingende muziek uit komt, dát typeert de Boom Boom Boys! Een optreden van deze muzikale groep is alles behalve saai. Sinds 2000 is deze swingende act een regelrecht succes tijdens (hardloop)evenementen. Wilt u de deelnemers van uw (hardloop)evenement ook dat extra duwtje in de rug geven? Lees dan snel verder!

De aanwezigheid van de Boom Boom Boys tijdens optredens bij hardloopevenementen zoals De 4 Mijl van Groningen en de Berenloop op Terschelling is altijd een feest! Niet alleen door de enthousiaste leden van de Boom Boom ‘Boys’ (waar overigens ook stoere meiden aan deelnemen), maar ook door de leuke reacties van de (hard)lopers tijdens deze evenementen.
Wilt u ook dat de deelnemers tijdens uw evenement swingend over de finish komen?
Neem dan contact op met de manager.

Pouw Rent Groningen is onze trouwe en trotse sponsor.

Repetitietijden: Tweewekelijks op maandag van 19.30 tot 21.30 uur

Reacties van het publiek

“Doe mij maar een opname van een uur, dat loopt fijn.”

“Konden jullie van ver horen! Klonk top en stimuleerde om door te lopen.”

Boom Boom Boys Agenda

No Post Found

Het laatste nieuws

05/10/2022
Doe mee aan Oldstars!

Dit najaar staat er een bijzonder leuk project op stapel: Oldstars.Wil je meer weten? Ga dan snel naar www.showkorpsdindua.nl/oldstars !

Read More
17/07/2022
Bedankt!

Via deze weg willen wij nogmaals iedereen bedanken voor zijn of haar financiële bijdrage aan ons nieuwe uniform. Allereerst de subsidieverstrekkers: Rabofonds Noordenveld West Groningen Prins Bernhard Cultuurfonds Stichting het Roode- of Burgerweeshuis Daarnaast diverse sponsoren van onze vereniging welke een (extra) bijdrage hebben gegeven ten behoeve van het uniform. En tot slot iedereen die […]

Read More
22/06/2022
Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” showt nieuw uniform!

Woensdag 29 juni is het showtime in Oldekerk. Om 20:00 uur zullen de leden van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” in een nieuw uniform aantreden op het voetbalveld van VV Niekerk. Een moment waar de vereniging lang naar uitgekeken heeft. Na de presentatie van het nieuwe uniform zal gelijk de nieuwe show ‘Music Trough Time’ worden uitgevoerd. Daarna […]

Read More
chevron-down