Muziek door jongeren

WooDi is onderdeel van Dindua

Sponsors

Indoor Percussion (WooDi)

Jaarlijks organiseren wij een jeugdprogramma met als doel om kinderen enthousiast te maken voor het maken van muziek. Een nieuwe editie met de vertrouwde naam: WooDi-Kids. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen, onder begeleiding van Tarun van der Vegt (muziekdocent bij Muziekpraktijk Flow), in een aantal gratis lessen kennismaken met de muzikale vorming. Dus…ben jij 7 jaar of ouder en wil jij graag kennis maken met muziek? Meld je dan snel aan voor WooDi-Kids.

Repetitietijden: Elke donderdag van 18.45 tot 19.45 uur (ensemble)

Individueel les volgen bij WooDi-Kids?

Weet je nu al zeker dat je muziek wil maken? En wil je graag individueel les? Ook dat kan bij Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”. Deze individuele lessen worden verzorgd door Tarun van der Vegt van Muziekpraktijk Flow. Als leerling krijg je wekelijks individuele muziekles (ca. 20 minuten) en per 2 weken is er de mogelijkheid om in groepsverband te repeteren met WooDi-Kids. Het doel van deze lessen is samen plezier hebben in het maken van muziek. De individuele WooDi-Kids lessen vinden op woensdag plaats en de groepslessen op vrijdag. Beide lessen zullen plaatsvinden bij Quadraten in Grootegast (gemeente Westerkwartier). Ook is het mogelijk om in overleg op een andere dag individuele lessen te volgen. Deze lessen zullen dan plaatsvinden in Kornhorn. Ben je enthousiast en zie jij jezelf bijvoorbeeld al drummen op een echt groot drumstel? Stuur ons dan snel een berichtje via onderstaand formulier.


Heb je een vragen over de inhoud van de muzieklessen? Deze vragen kun je stellen aan Tarun zelf via info@muziekpraktijkflow.nl of www.muziekpraktijkflow.nl/ .


Het onderdeel WooDi-Kids is een samenwerking tussen Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” en Woudklank Grootegast.

Indoor Percussion (WooDi) Agenda

No Post Found

Het laatste nieuws

05/10/2022
Doe mee aan Oldstars!

Dit najaar staat er een bijzonder leuk project op stapel: Oldstars.Wil je meer weten? Ga dan snel naar www.showkorpsdindua.nl/oldstars !

Read More
17/07/2022
Bedankt!

Via deze weg willen wij nogmaals iedereen bedanken voor zijn of haar financiële bijdrage aan ons nieuwe uniform. Allereerst de subsidieverstrekkers: Rabofonds Noordenveld West Groningen Prins Bernhard Cultuurfonds Stichting het Roode- of Burgerweeshuis Daarnaast diverse sponsoren van onze vereniging welke een (extra) bijdrage hebben gegeven ten behoeve van het uniform. En tot slot iedereen die […]

Read More
22/06/2022
Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” showt nieuw uniform!

Woensdag 29 juni is het showtime in Oldekerk. Om 20:00 uur zullen de leden van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” in een nieuw uniform aantreden op het voetbalveld van VV Niekerk. Een moment waar de vereniging lang naar uitgekeken heeft. Na de presentatie van het nieuwe uniform zal gelijk de nieuwe show ‘Music Trough Time’ worden uitgevoerd. Daarna […]

Read More
chevron-down